Liga 1

Respins!

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Moldovan nu e dorit de fani în Bănie şi are şanse mici să preia Ştiinţa

Majoritatea suporterilor alb-albaştri dezaprobă eventuala numire a lui Viorel Moldovan "principal" al Universităţii. Fanii şi-au exprimat nemulţumirea pe site-ul www.craiovamaxima.ro, în sondajul iniţiat joi seară, imediat după anunţul veştii că fostul antrenor al Vasluiului se află în Bănie şi tratează preluarea Ştiinţei. Pînă ieri, la ora 18:00, din cei peste 800 de votanţi, 55 la sută s-au declarat împotriva venirii tehnicianului de 36 de ani. "Ne trebuie cineva cu experienţă, dacă vrem obiectiv locurile 1-3 la anul", au explicat ultraşii.

Răceala publicului oltean faţă de fostul component al Generaţiei de Aur se pare că s-a transmis şi la patronul Craiovei. "Nu e un antrenor pe sufletul meu", s-ar fi confesat Adrian Mititelu unor apropiaţi. Moldovan, care mai are şi varianta FC Braşov, spusese după tratativele purtate joi că vrea la Ştiinţa: "E cea mai tentantă ofertă pe care o am. Craiova are un lot foarte competitiv şi un public ce poate crea o atmosferă de vis".

Mititelu spune că mai studiază alte patru variante de antrenor pentru alb-albaştri.

"Corect ar fi fost ca negocierile Craiova - Moldovan să aibă loc după meciul direct din ultima etapă. În România se speculează mult, se îmbolnăvesc de scenarită şi cei mai sănătoşi dintre noi"
ADRIAN PORUMBOIU, finanţator FC Vaslui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.