Liga 1

Adio Ghencea!

Articol de Răzvan Rotaru  —  duminică, 07 iunie 2009

Tiago Gomes a anunţat conducerea Stelei că se întoarce la Estrela Amadora şi va fi transferat probabil la o altă echipă de către clubul portughez

Roş-albaştrii au primit două lovituri în acest final de sezon. Tiago, unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei, s-a accidentat şi nu poate evolua la Urziceni şi, mai mult decît atît, jucătorul portughez a fost anunţat de conducătorii clubului Estrela Amadora că trebuie să se întoarcă la echipă la finalul acestui sezon.

Tratativele dintre Steaua şi clubul din Portugalia au intrat în impas şi, probabil, Tiago va ajunge la o altă echipă din Europa. Estrela doreşte să-l vîndă pe jucătorul în vîrstă de 23 de ani pentru o sumă cît mai mare, clubul portughez avînd mari probleme financiare.

Tiago nu va fi lăsat să plece de la Amadora pe o sumă mai mică de 500.000 de euro, considerată nerealistă de stelişti. "Tiago se întoarce la Estrela şi va discuta cu oficialii clubului de care aparţine. Dacă suma de transfer este prea mare, atunci vom renunţa la el", a spus preşedintele Valeriu Argăseală.

"Nu este posibil să laşi să plece din Ghencea un fotbalist care a fost cel mai bun în meciurile pe care le-a jucat. Totuşi, eu cred că oficialii Stelei vor mai negocia"
Emeric Ienei, fost antrenor Steaua

24 de meciuri a jucat Tiago Gomes în acest sezon, avînd o medie a notelor de 5,86, cu care ocupă locul 5 în topul steliştilor

FLASH

Argăseală despre Dayro: "E liber să plece"
Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a anunţat aseară că atacantul columbian Dayro Moreno are o ofertă de un milion de euro. "Dayro a avut unele probleme de atitudine, pe care sper că le va rezolva. Dacă vrea să plece, o poate face. Nu are rost să-l ţinem cu forţa. Agentul lui mi-a zis că nu e o problemă să vină cu o propunere de un milion de euro", a spus oficialul stelist.

"Petrescu? Exclus în Ghencea"
Fostul impresar Ioan Becali a spus ieri că este exclusă o eventuală sosire în Ghencea a antrenorului liderului, Dan Petrescu. "El nu va veni niciodată la Steaua, chiar dacă visează acest lucru. Prezenţa lui Gigi Becali face imposibilă această mutare", a zis Becali. Apoi a continuat misterios: "Dan ştie foarte bine că nu poate să  vină! Piţurcă nu poate, Hagi, nici el".

Programe de meci, din sezonul viitor
Într-un interviu acordat site-ului stelisti.ro, directorul de marketing al Stelei, Bobby Durbac, a spus că "intenţia clubului este să scoată programe de meci începînd cu prima etapă a sezonului viitor. Ele vor fi gratuite". Intră pe stelisti.ro pentru a citi interviul integral, din care vei afla planul de marketing al Stelei pentru sezonul viitor!

Ultimele noutăţi

» Steaua aniversează azi 62 de ani de la înfiinţarea clubului. Intră pe www.stelisti.ro şi vizionează un film special dedicat acestei sărbători!

» Bergodi, antrenor Poli Iaşi: "Sînt şanse să rămîn aici doar dacă ne propunem un obiectiv îndrăzneţ. Pînă la meciul cu Rapid, de miercuri, vreau să fie clarificată situaţia!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.