Liga 2

Un nou patron de club în Liga 1: Benone Lazăr, de meserie tinichigiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu toate că nu suferă deloc la acest capitol, Liga I se îmbogăţeşte în noul sezon cu încă o prezenţă pitorească în rândul investitorilor. Benone Lazăr, patronul echipei Internaţional Curtea de Argeş, s-a destăinuit pentru EVZ:

„Nu investesc în fotbal pentru imagine, o fac din pasiune. Sunt un om care iubeşte sportul, în tinereţe am făcut lupte. De meserie, sunt tinichigiu auto şi nu am studii superioare.

Am făcut zece clase şi o profesională, dar m-am descurcat în afaceri prin corectitudine şi seriozitate. Firmele mele sunt cunoscute peste tot în lume”.

Finanţatorul argeşenilor are o avere estimată la 60 de milioane de euro, acesta derulând afaceri în transporturi, servicii, industria petrolieră şi imobiliare.

Fiul patronului joacă titular
Patronul Benone Lazăr va deveni primul patron din Liga I al cărui fiu evoluează în propria echipă. Cătălin Lazăr este unul dintre oamenii de bază ai formaţiei antrenate de Ştefan Stoica.

„Eu nu mă bag niciodată peste antrenor. Fiul meu joacă numai dacă merită, nu mă implic pentru el. Este un băiat educat, a făcut facultate şi vorbeşte fluent limba engleză”, a povestit, mândru, Lazăr.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.