Nationala

Dorinel Munteanu: "Nu cred că Răzvan va mai continua experimentele la naţională" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul internaţional Dorinel Munteanu a comentat prestaţia tricolorilor la debutul lui Răzvan Lucescu pe banca reprezentativei şi consideră că seria experimentelor iniţiate de noul tehnician nu va continua la meciurile importante rămase de disputat în preliminarii. Munteanu spune că Victor Piţurcă nu trebuie condamnat pentru rezultatele nefaste şi declară că o comparaţie între cei doi antrenori nu are nici un fundament practic.

"Sînt 3 puncte importante pentru moralul echipei şi mai ales pentru cel al jucătorilor din campionatul intern care au avut şansa să evolueze contra Lituaniei. Nu se poate face o comparaţie între Lucescu şi Piţurcă pentru că ultimul a avut un mandat foarte lung, în care au existat atît momente fantastice, dar şi nereuşite. Trebuie să ne bucurăm pentru acastă victorie.

Răzvan s-a orientat preponderent spre fotbaliştii din Liga I, însă nu cred că experimentele vor continua. Şi valoarea adversarului i-a permis să experimenteze, Lituania nu a reuşit să creeze pericol la poarta lui Dani Coman decît foarte rar", a spus Dorinel Munteanu pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.