Liga 1

Robert Neagoe a părăsit Steaua: "Îmi pare rău că nu mi s-au oferit şanse aici"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul Robert Neagoe şi-a reziliat contractul cu Steaua, în urma unei înţelegeri cu oficialii clubului, la mai puţin de un an după ce a fost achiziţionat de la Dacia Mioveni.

"Acum am devenit liber de contract şi sper să revin la forma pe care am avut-o înainte de a veni la Steaua. Îmi pare rău că nu am primit nici o şansă aici, sper să arăt în sezonul următor că meritam să joc şi eu la această echipă.

Deşi am primit mai multe propuneri din străinătate, de la echipe din Ungaria şi Ucraina, vreau să rămân în Liga I, pentru că vreau să demonstrez ceva unor oameni", a declarat Neagoe, pentru NewsIn.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a fost achiziţionat în urmă cu aproximativ un an de Steaua de la Dacia Mioveni, în schimbul a 100.000 de euro, şi a semnat un contract pe trei sezoane cu formaţia din Ghencea.

Neagoe nu a apucat să debuteze pentru Steaua, deoarece antrenorul de atunci, Marius Lăcătuş, a decis să nu-l oprească în lot, iar în turul campionatului a fost împrumutat la Gloria Bistriţa.  Acesta a evoluat în retur doar pentru Steaua II.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.