Liga 1

Lică şi Bogaciu au fost citaţi la DNA pentru prelungirea măsurii nepărăsirii localităţii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 09 iunie 2009

Vicepreşedintele autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marcel Lică, şi arbitrul Aurelian Bogaciu au fost citaţi, azi, la DNA Piteşti, pentru prelungirea măsurii nepărăsirii localităţii de domiciliu.

Observatorul FRF Marcel Lică s-a prezentat azi, la DNA Piteşti, şi a stat în biroul procurorilor anticorupţie aproximativ 20 de minute. Lui i s-au adus la cunoştinţă restricţiile impuse de instanţă, după ce Curtea de Apel Piteşti a respins recursul procurorilor DNA Piteşti la decizia Tribunalului Argeş de neprelungire a mandatului de arestare în cazul acestuia.

Curtea de Apel Piteşti a respins, miercuri, 13 mai, cererea de eliberare pe cauţiune a vicepreşedintelui autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marcel Lică, după ce acesta a fost eliberat din arest prin neprelungirea mandatului, iar cauţiunea plătită de observator îi va fi returnată.

"S-a admis recursul DNA, s-a casat încheierea şi rejudecând a fost respinsă cererea de eliberare pe cauţiune ca rămasă fără obiect. S-a dispus restituirea cauţiunii", a declarat judecatorul Paula Coţovanu, purtător de cuvânt al Curţii de Apel Piteşti.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.