Campionate

Vine şi Villa

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Madrilenii vor plăti Valenciei 38 de milioane de euro, plus bonusuri, pentru atacantul de 27 de ani

Florentino Perez nu glumeşte. A promis că va face din Real o nouă formaţie stelară şi s-a pus pe treabă. După Kaka, obţinut luni contra sumei de 65 de milioane de euro, în "Bernabeu" va ajunge şi David Villa. Ca să-i dea drumul golgeterului său, Valencia va încasa 38 de milioane de euro. La aceşti bani se adaugă bonusuri în funcţie de performanţele jucătorului şi ale echipei, dar şi încasările, estimate la două milioane de euro, dintr-un viitor "amical" direct.

Două lucruri au facilitat afacerea. Prietenia strînsă a lui Villa cu noul director sportiv al Realului, Miguel Pardeza, cel ce în 2003 l-a adus de la Gijon la Zaragoza, unde ocupa aceeaşi funcţie, şi gravele probleme financiare ale Valenciei. Noua conducere a grupării "liliecilor" are de rezolvat un deficit de 550 de milioane de euro, iar principala măsură, în afara măririi urgente de capital, rămîne vînzarea principalilor jucători. Madrilenii profită de situaţie şi, pe lîngă Villa, caută să-i ia şi pe "centralul" Albiol, şi pe mijlocaşul David Silva.

Atenţi la Chivu
Neagreat prea tare de Mourinho la Inter, Cristi Chivu se numără printre jucătorii urmăriţi de Real în vederea fortificării defensivei. Acest lucru l-a dezvăluit "Marca", cotidianul madrilen plasîndu-l pe român alături de alte ţinte ca Albiol (Valencia), Maicon (Inter), Bastos (Lille) şi Marcano (Santander).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.