Preliminarii CM 2010

Sîrbii au emoţii înainte de jocul cu Feroe! Antici: "Le-am dat numai două goluri în tur, ne va fi greu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul Serbiei, Radomir Antici, a declarat că jocul cu naţionala Insulelor Feroe, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, nu va fi unul uşor pentru formaţia sa şi şi-a avertizat elevii că adversarul va fi foarte motivat în întâlnirea de la Torshavn, informează L'Equipe.

"Adversarii au un nou selecţioner şi vor fi extrem de motivaţi şi determinaţi. Insulele Feroe a făcut un pas uriaş în direcţia bună şi nu trebuie să uităm că, la noi acasă, am marcat numai de două ori. Ţin să-mi atenţionez jucătorii că partida de mâine nu va fi deloc facilă", a spus antrenorul plavilor.

Serbia, liderul Grupei a 7-a, din care face parte şi naţionala României, se va deplasa miercuri, la Torshavn, pentru meciul cu ultima clasată, Insulele Feroe. Dacă va câştiga, echipa lui Antic se va distanţa la 8 puncte de ocupanta locului secund, Franţa, care va avea însă două jocuri mai puţin disputate.

După şase meciuri jucate în Grupa a 7-a, reprezentativa României a adunat 7 puncte, la fel ca Austria, şi se află pe poziţia a 5-a.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.