Liga 1

Ultimele noutăţi din fotbalul intern

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 iunie 2009

Anchetă. DNA Piteşti a prelungit ieri pe încă 30 de zile restricţiile de părăsire a localităţii impuse lui Marcel Lică şi Aurelian Bogaciu. În următoarele zile, acestora le va fi adus la cunoştinţă probatoriul. (George Ştucan)

DNA.
Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, şi fostul impresar Ioan Becali au fost ieri la sediul DNA. "Mi-era dor de procurori, de asta am venit", a spus, ironic, Becali.

Pandurii.
Preşedintele Marin Condescu a anunţat că fiecare jucător va primi un bonus de 12.500 de euro, dacă gorjenii termină sezonul pe locul 10. Elevii lui Cîrţu nu au încasat primele pe rezultalele din retur. (Cosmin Brujan)

CS Otopeni.
Oficialii ilfovenilor au obţinut ieri amînarea cu o săptămînă a "cazului Chihaia" la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor. Astfel, formaţia lui Liviu Ciobotariu va putea juca astăzi cu Farul.

LIGA a II-a. Ieri a fost programat primul joc al ultimei runde din seria a 2-a. Drobeta Turneu Severin a învins UTA cu 4-2 (2-0). Azi, în seria 1, de la ora 11:00, se joacă Buftea - Chiajna, urmînd ca restul etapei să se dispute la finalul săptămînii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.