Cupa Romaniei

Totul pentru CUPĂ

Articol de Cosmin Lucaci   —  miercuri, 10 iunie 2009

CFR va folosi astăzi la Mediaş o echipă formată din rezerve. Agustin Viana, jucător adus în iarnă, va debuta pentru clujeni în Liga I



Clujul nu vrea să părăsească pe scara de incendiu stagiunea 2008-2009. "Vişiniii" îşi doresc cu orice preţ Cupa României, iar ultimul meci din campionat a trecut în plan secund. La Mediaş, Antonio Conceicao va folosi rezervele, doar Dubarbier şi De Sousa fiind în primul unsprezece dintre jucătorii care au dus greul în Liga I. În faţa medieşenilor, Frangipane şi Viana vor avea şansa să demonstreze că n-au trecut degeaba pe la Cluj. Ambii sînt anunţaţi titulari. Dacă decarul argentinian a mai jucat în campionat, 76 de minute, uruguayanul Viana va debuta astăzi, la 5 luni după transferul său în România. Astfel, Culio, Yssouf Kone, Tony, Dani sau Peralta vor fi menajaţi astăzi, fiind trecuţi pe banca de rezerve.



O remiză convine ambelor echipe fiind suficientă şi pentru CFR şi pentru Mediaş pentru consolidarea poziţiilor din clasament, locul 4, respectiv locul 15. Clujul mai poate prinde locul al treilea dacă bate la Mediaş, iar Poli pierde la Braşov şi nu îşi recuperează punctele.



Fabbiani rămîne la River

Împrumutat pînă în iarnă de River, Fabbiani vrea să-i convingă pe "milionari" să-l transfere definitiv. "Au fost cele mai proaste 6 luni din viaţa mea. Vreau să mă revanşez în următorul campionat fiindcă nu vreau să plec de la River. Vreau să-mi demonstrez valoarea în următorul sezon şi pentru asta voi munci foarte mult în perioada de pregătire pentru a ajunge la o formă fizică optimă", a spus Fabbiani în presa din Argentina.



Negocieri cu Alba

Nou promovată în Liga 1, Unirea vrea să-i achiziţioneze pe fundaşul stînga Vitinha (23 de ani) şi pe atacantul Traore (19 ani). Relaţiile dintre cele două cluburi sînt destul de apropiate, doi jucători ai Clujului ajungînd încă din iarnă la Alba Iulia: portarul Curileac şi mijlocaşul Camara. Ultimul, însă, nu va continua la Alba Iulia. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.