Nationala

Ştefan Iovan: "Campionatul a fost altul. Toată lumea are şanse să fie convocat" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul secund al reprezentativei, Ştefan Iovan, consideră că lupta pentru titlu în Liga I a creat imaginea unui campionat foarte disputat şi spune că fiecare dintre jucătorii care vor confirma, vor putea să intre în vederile selecţionerului Răzvan Lucescu.

"E bine că s-a ajuns din nou ca titlul să se decidă în ultima etapă. Nu ştiu ce se va întîmpla, dar pot să spun că a fost o luiptă interesantă din care fotbalul va avea de cîştigat. Nu pot să nu remarc faptul că dintre cei 18 antrenori care au început sezonul, numai 5 se mai află pe băncile tehnice ale echipelor lor.

Cu coate aceste frămîntări, au apărut jucători interesanţi pentru echipa naţională, care vor avea parte de şanse în cazul în care vor confirma. Şi pentru reprezentativă e un început interesant cu Răzvan Lucescu, faptul că au fost atîţia debutanţi contra Lituaniei trebuie să fie un stimulent pentru fiecare jucător din campionat. Mi-a plăcut foarte mult Apostol de la Unirea Urziceni şi sper ca şi ceilalţi jucători să-i urmeze exemplul. Toată lumea va avea şanse să fie în naţională!", a spus Iovan pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.