Liga 1

Cristi Brâncovan după decizia TAS: "Am primit punctele înapoi, dar uităm ce a făcut FRF! Am fost furaţi, iar cineva trebuie să plătească"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristian Brâncovan a comentat decizia TAS de a înapoia Timişoarei punctele care i-au fost deduse şi mărturiseşte că se aşteaptă la o reacţie a FRF după ce s-a dovedit că decizia luată iniţial a fost eronată.

"Nu mă aşteptam să revină punctele, speranţele nu erau foarte mari din punctul meu de vedere. După verdictul dat astăzi de TAS, nu pot să spun decît că s-a demonstrat un fapt evident: FRF-ul ne fură sistematic. Locul 2 e o realizare importantă, dar lumea uită din ce motive s-a ajuns aici. Noi de ce vorbim astăzi de depunctare?

Începînd cu palmaresul, am fost sistematic tocaţi de Federaţie. Nu se poate aşa, cineva trebuie să răspundă pentru ceea ce am păţit! Să plătească dacă au greşit! Cu puţin noroc ieşeam campioni, dar nu asta e discuţia acum! Vrem să plătească cei vinovaţi pentru problemele pe care le-am avut!", a spus unul dintre cei mai cunoscuţi suporteri ai Politehnicii Timişoara, Cristian Brâncovan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.