Liga 1

Au fugit din Capitală!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

De frica suporterilor, jucătorii dinamovişti au preferat să doarmă la Săftica, decît să meargă acasă. Ieri, aproape toţi au părăsit Bucureştiul

Imediat după încheierea partidei de la Piteşti, în jur de 100 de fani roş-albi s-au îndreptat spre stadionul din Ştefan cel Mare pentru a-i aştepta pe fotbalişti. Au afişat mesaje obscene pe geamurile fan-clubului din faţa stadionului şi au fredonat cîntece pline de ură pentru Gabriel Torje şi Adrian Cristea. 

Suporterii au fost fentaţi de jucători
Se ştia sigur că fotbaliştii vor ajunge la stadion, dar pentru a evita un scandal de proporţii s-a hotărît ca toată lumea să înnopteze la baza de la Săftica. Mulţi din elevii lui Rednic aveau maşinile în parcarea stadionului şi, pentru a nu fi vandalizate, angajaţii le-au dus vehiculele în cantonament.

Sătui şi plini de nervi, ultraşii au decis la ora două noaptea să se îndrepte către case. La fiecare minut sosea cîte un taxi, iar fanii părăseau resemnaţi stadionul. La primele ore ale zilei, jucătorii au părăsit baza de antrenament, majoritatea refugiindu-se în provincie. Mai mult, jucătorii se tem să-şi mai facă şi concediile în România, de teama întîlnirii accidentale cu fanii. Asta în condiţiile în care grupul petrecăreţilor are deja programată o escapadă pe malurile Mării Negre pentru a se recrea.

Acuzaţi că au pierdut pentru pariuri!
Fanii îi acuză pe jucători că ar fi pariat pe meciul de la Piteşti. Pentru mai mult de 3,5 goluri cota era de 3,30, iar scorul exact, 5-2, avea o cotă de 101 la casa de pariuri Stan James şi de 401 la Bet 365!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.