Campionate

Uli Hoeness: "Obiectivul nostru e să-l păstrăm pe Ribery"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  vineri, 12 iunie 2009

Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al lui Bayern Munchen, Uli Hoeness, a declarat că echipa bavareză nu va mai cumpăra niciun jucător în această vară şi a precizat că obiectivul principal este păstrarea mijlocaşului francez Franck Ribery, informează Bild.



"Activitatea noastră pe piaţa de transferuri a luat sfârşit. Ribery? Am mai vorbit despre acest subiect şi am spus că nu suntem dispuşi să negociem cu alte cluburi decât în anumite condiţii. Oircum, sperăm să nu facem vreo prostie", a afirmat Hoeness, care apoi a infirmat zvonurile potrivit cărora Bayern negociază cu Fiorentina transferul portarului Sebastien Frey.



Vicecampioana din Bundesliga a obţinut deja semnăturile a şase fotbalişti pentru sezonul viitor, printre care Anatoli Timoşciuk (Zenit Sankt Petersburg), Ivica Olic (Hamburg), Mario Gomez (VfB Stuttgart) şi Danijel Pranjic (Heerenveen).



Cu toate acestea, tot mai frecvent în ultima vreme, publicaţiile germane speculează pe marginea unei posibile plecări a lui Frank Ribery la Real Madrid, Manchester United sau Chelsea.



sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.