Cupa Romaniei

Antonio Conceicao: "Multe echipe şi-ar dori să fie în locul nostru sau al Timişoarei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul CFR-ului, Antonio Conceicao, spune că un succes în finala Cupei cu Poli Timişoara va salva sezonul formaţiei clujene:

"Nu am realizat primul obiectiv, titlul, dar mîine avem şansa de a lupta pentru ultimul trofeu care ne-a mai rămas de cîştigat, Cupa. Sîntem pregătiţi să dăm tot ce avem mai bun. Nu cred că e necesar ca jucătorii mei să fie motivaţi suplimentar.

Multe cluburi şi-ar fi dorit să fie în locul nostru sau al Timişoarei. Determinarea este foarte mare pentru această finală, dar trebuie să muncim mult pentru a ieşi învingători. În acest meci cineva trebuie să piardă, cineva să cîştige. Noi ne-am pregătit în aşa fel încît să cucerim trofeul. Sper să începem jocul foarte bine.

Pereira încă nu a revenit de la naţionala ţării lui, va veni astăzi. Dar cu el sau fără el, vom alinia o formaţie puternică. Sper să avem noroc, dar să şi atragem norocul asupra noastră prin determinarea băieţilor.

De obicei, este un dezavantaj pentru o echipă atunci cînd îşi shimbă antrenorul, dar poate interveni şi acea motivaţie suplimentară a jucătorilor de a-i demonstra noului tehnician ce pot. Pe mine, însă, mă preocupă di=oar echipa mea", a spus Antonio Conceicao la conferinţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.