Handbal

Hai în China!

Articol de Marian Ursescu  —  sâmbătă, 13 iunie 2009

România a bătut în Belarus, 32-31, dar trebuie să fie atentă şi la Bucureşti, pentru a merge la turneul final din luna decembrie, de la Beijing


Prezentă la toate cele 18 ediții ale Mondialelor, reprezentativa României are șanse mari să meargă și la turneul final din China. Elevele lui Radu Voina au cîștigat manșa tur din Belarus, 32-31, dar mai au emoții înainte de retur. “Bielorusele sînt capabile de surprize. Au o linie de nouă metri foarte puternică. E adevărat că și noi am făcut multe greșeli, dar sper să nu le repetăm la București”, a declarat Narcisa Lecușanu.

DOUĂ SCHIMBĂRI ÎN LOT
Antrenorul Radu Voina va face două schimbări în lot față de meciul tur. “Iulia Pușcașu are probleme cu spatele și în locul ei va intra Clara Vădineanu, iar Melinda Geiger îi va lăsa locul Oanei Șoit”, a declarat Voina.

Reprezentativa Belarusului a fost prezentă la doar două ediții ale CM, în 1997 ș i 1999.

NU VA JUCA HUŢUPAN?
Președintele FRH, Cristian Gațu, a declarat că a convins-o pe Luminița Huțupan Dinu să intre la meciul retur cu Belarus. Antrenorul Radu Voina a spus însă ieri că Luminița nu va fi prezentă pe foaia de joc. “Nu am discutat concret cu domnul Gaţu, dar ştiu că Luminiţa nu s-a pregătit pentru acest meci”, a spus Voina. În aceste condiţii, Huţu nu va intra în poarta României pentru a bifa cea de-a 200-a selecție. “Eu voi fi pre zentă la sală. Nu eu iau decizii. Dacă voi fi trecută pe foaia oficială, voi intra în poartă în ultimele minute”, a declarat Huțu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.