Liga 2

Sărbătoare la Cluj: Universitatea s-a salvat in-extremis de la retrogradare!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi începuse sezonul avînd ca obiectiv promovarea în primul eşalon, Universitatea Cluj a avut un campionat dezastruos, pe care părea să-l încheie în genunchi. Cu doar o singură etapă înainte de final, "şepcile roşii" aveau disperată nevoie de victorie în partida cu Mechel Cîmpia Turzii, dar clujenii depindeau şi de ACU Arad, care juca acasă cu FC Bihor. În cazul în care arădenii ar fi învins, U retrograda indiferent ce rezultatul partidei cu Mechel.

După ce la pauză s-a intrat cu 0-0, Universitatea lui Dorinel Munteanu a oferit un recital fotbalistic în partea secundă, cîştigînd pînă la urmă cu 3-0. În celălalt meci decisiv în perspectiva retrogradării, ACU Arad n-a reuşit mai mult de un 1-1 pe teren propriu cu FC Bihor, după ce oaspeţii au condus cu 1-0.

Ultimele minute ale sezonului i-au prins pe cei de la U Cluj pe gazon, aşteptînd aflarea rezultatului final de la partida lui ACU, deoarece meciul cu Mechel s-a încheiat cu două minute mai devreme.

Cînd remiza de la Arad a fost consfinţită, stadionul Clujana a izbucnit în urale de bucurie, deoarece trupa lui Dorinel Munteanu a izbutit minunea: salvarea de la retrogradare.

"U" Cluj - Mechel Cîmpia Turzii 3-0  (Băd, min. 59; Borza, min. 76; Soporan, min. 90)

ACU Arad - FC Bihor 1-1  (Bota, min. 45/ Lucaks, min 7)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.