Liga 1

Gigi Becali: "Am vorbit astăzi cu Bergodi, săptămîna viitoare semnează contractul!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali a dezvăluit că a ajuns la un acord de principiu cu Renzo Rossi, colaboratorul lui Cristiano Bergodi pentru a prelua Steaua în următoarele zile.

"Am vorbit astăzi şi cu Cristiano, era în Italia şi am stabilit toate problemele legate de venirea lui la Steaua. Urmează ca în cursul zilei de luni, sau la începutul săptămînii să semneze contractul cu Steaua şi să se pună de treabă. Renzo Rossi este mulţumit de clauzele pe care le-am discutat astăzi, a vorbit şi el cu Bergodi şi au fost de acord să vină împreună la Steaua", a spus Becali.

Finanţatorul din Ghencea a mai adăugat că Bergodi urmează să se gîndească la o listă de jucători pe care i-ar vrea la Steaua. "I-am zis lui Renzo că vreau să avem o echipă cu care să cîştigăm tot şi mi-au garantat că aşa va fi pentru că şi la ora actuală avem jucători de superclasă la Steaua. Bergodi va veni zilele următoare în România, va semna, îl prezentăm la palat şi începe treaba, pentru că trebuie să cîştigăm tot sezonul ăsta! Vom vedea ce jucători vom aduce, aici mai trebuie să discutăm", a mai adăugat Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.