Cupa Romaniei

Marin Condescu: "Chiar dacă organizarea finalei le-a stat în gît unora, noi ne-am făcut treaba excepţional"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi stadionul Municipal din Tîrgu Jiu a fost avariat de suporterii timişoreni în timpul finalei Cupei României CFR Cluj-Poli Timişoara (3-0), preşedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, spune că a propus chiar să suporte costul reparaţiilor din contul propriului club. Oficialul gorjean a mai precizat şi că nu-şi reproşează nimic în privinşa organizării:

"Din păcate, incidentele regretabile au fost foarte mediatizate şi mai puţin organizarea finalei. Atmosfera din tribună a fost excepţională şi le-am mulţumit fanilor celor două echipe, însă şi localnicilor care au participat la acest meci. Am dat un comunicat de presă prin care ne exprimăm regretul pentru ceea ce s-a întîmplat şi chiar am propus ca noi să suportăm toate pagubele, scaunele rupte împreună cu acel gard.

Chiar dacă organizarea acestei finale le-a stat în gat unor persoane, noi ne-am făcut treaba excepţional. Forţele de ordine au intervenit atunci cînd a trebuit, nu cînd a dorit altcineva. Cred că pagubele sînt undeva în jurul a 1.000 de euro", a declarat Marin Condescu pentru Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.