Liga 1

Lovin vs. Hagi, Lăcătuş şi Dorinel

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În cei 5 ani petrecuţi în Ghencea, Lovin a lucrat cu 8 antrenori: Zenga, Dumitriu, Protasov, Olăroiu, Hagi, Pedrazzini, Lăcătuş şi Dorinel. Cu 3 dintre ei a avut conflicte importante.

De ce s-a certat cu Hagi. În vara lui 2007, la doar o lună după instalarea "Regelui" în Ghencea, Lovin a intrat în conflict cu el. Hagi îl reprofilase atunci pe Boştină ca mijlocaş central, iar Lovin a simţit că pierde prima echipă. A refuzat să joace într-un amical, Hagi a vrut să-l excludă din lot, însă Becali n-a fost de acord.

De ce s-a certat cu Dorinel. Munteanu l-a scos imediat din echipă pe Lovin cînd a preluat Steaua. De fapt, diferendul dintre ei data din sezonul 2004-2005. Atunci, Lovin era mai mult rezerva lui Dorinel, iar de fiecare dată cînd rămînea în afara primului "11", spunea la adresa lui Munti: "Ce dracu' l-o băga Walter tot p-ăsta în teren, pe băbăciunea asta".

De ce s-a certat cu Lăcătuş. În urmă cu fix un an, Lovin a comentat metodele de antrenament ale lui Lăcătuş: "Ce mare antrenor e şi ăsta să ne ceară el să alergăm atît?". "Fiara" a aflat, l-a trimis la echipa a doua, de unde a fost readus de Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.