Campionate

„M-a căutat domnul Argăseală. Nu am cerut 1.000.000 de euro salariu pentru a veni la Steaua”

Articol de Daniel Şendre  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui Standard a vorbit despre cea de-a doua ofertă pe care a primit-o pentru a antrena o echipă din România: "M-a căutat domnul Argăseală, dar i-am spus că pentru orice discuţii se poate adresa impresarului meu. Aşa mi se pare normal şi profesionist. Nu am cerut 1.000.000 de euro salariu pentru a veni la Steaua, nu ştiu de unde a apărut această informaţie. De fapt, nu i-am dat nicio indicaţie impresarului meu în ceea ce priveşte negocierile".

O altă echipă care a fost interesată de serviciile lui Ladislau Boloni a fost gruparea scoţiană Celtic Glasgow: "Cei de la Celtic testau mai multe piste şi cred că-şi doreau foarte mult un antrenor din Marea Britanie. Nu ştiu dacă eram prima lor opţiune, a treia sau a cincea, dar cert este că eu nu mai puteam să aştept".

Ladislau Boloni, care se află în vacanţă alături mama sa, a vorbit şi despre semnarea noului contract cu Standard Liege: "Cred că mâine voi merge în Belgia, acolo unde voi semna contractul alături de conducerea clubului şi alături de reprezentanţii presei. Nu priveşte pe nimeni dacă salariul meu a crescut sau a rămas acelaşi. Negocierile au fost normale, ca orice negocieri, nu pot spune dacă au fost grele sau uşoare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.