Stranieri

Chivu: „Suma plătită pe Ronaldo mi se pare exagerată”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorul lui Inter Milano, Cristi Civu, a declarat, marţi, că i se pare exagerată suma de 94 de milioane de euro plătită de Real Madrid pentru transferul lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United.

"Cine are bani îşi permite să-i dea pe jucători. Suma plătită pe Cristiano Ronaldo mi se pare exagerată. Pasiunea pentru sport aduce oameni cu foarte mulţi bani lângă acest fenomen, şi de aici aceste sume de bani. Doar Real Madrid îşi poate permite astfel de transferuri", a spus Chivu.

Căpitanul naţionalei României a vorbit şi despre campioana din acest sezon din Liga I: "Unirea Urziceni nu mai e o echipă mică dacă a reuşit să câştige campionatul. A fost o formaţie cu o evoluţie constantă şi a câştigat titlul până la urmă. Va încerca acum să facă lucruri bune în Liga Campionilor, aşa cum au făcut CFR Cluj, Steaua sau Anorthosis Famagusta. Cu siguranţă însă nu este favorită la câştigarea Ligii Campionilor".

Cristi Chivu a participat, marţi, alături de ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Ridzi, şi de preşedintele executiv al AFAN, Dumitru Costin, la lansarea proiectului Securitate socială şi formare profesională pentru sportivi.

sursa NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.