Liga 1

Timişoara, în pericol să nu primească licenţa pentru a evolua în Ligă? Mircea Sandu: "Să-i văd atunci pe conducători cum se scot" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, dezvăluie că mai multe cluburi din Liga I ar putea să aibă probleme în primirea licenţei pentru a evolua în viitoarea ediţie a cupelor europene.

"Au greşit comisiile şi vor plăti, la fel şi cluburile, iar soarta lor va fi aceeaşi. E vorba despre participarea echipelor româneşti în ediţia 2008-2009 a cupelor europene. Nu federaţia este problema, vedeţi Timişoara ce a făcut, vedeţi Dinamo ce a făcut şi după aceea analizaţi.

S-a constituit un cerc al fair-play-ului financiar între marile cluburi europene, nu e corect ce se întîmplă în fotbalul european, iar Real Madrid este cel mai bun exemplu în acest sens. Atunci vreau să-i văd pe aceşti conducători care tot atacă FRF cum se scuză în faţa propriilor suporteri, cînd se vor lua măsuri concrete împotriva celor care nu prezintă credibilitate financiară. Am solicitat ca licenţierea pentru următorii 3 ani să fie făcută de UEFA, să vedem atunci ce se întîmplă", a spus Sandu la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.