Liga 1

I-a refuzat şi Nicolae Manea!

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Viorel Hizo şi Marian Rada au rămas opţiunile lui  George Copos pentru banca Rapidului, după ce directorul tehnic a declinat oferta


George Copos mai are 12 zile la dispoziţie ca să găsească un antrenor pentru Rapid. Atît a mai rămas pînă la reunirea echipei şi patronul e deja în criză, după ce şi Nicolae Manea a refuzat postul! "E prea riscant în situaţia asta. Nu sînt nici jucători, nici bani!", a motivat actualul director tehnic.

Nae i-a transmis lui Copos că ar accepta totuşi, dar numai dacă i se dublează salariul actual, adică de la 3.000 de euro lunar la 6.000 de euro. Solicitarea i-a fost respinsă. Acţionarul principal păstrează la dispoziţie varianta readucerii lui Viorel Hizo, căruia tocmai i-a expirat contractul cu Giuleştiul, dar nu e exclus nici ca echipa să-i fie încredinţată iar lui Marian Rada. "Am luat şi eu în calcul varianta să revin la prima echipă, vom vedea ce va fi", a zis ieri tehnicianul exilat de acum două luni la Rapid II.


"Yontcha se crede la Rapid" :)
Lucian Băroiu, preşedintele lui CS Otopeni, a negat ieri venirea sa în Giuleşti: "Totul e pură ficţiune, eu nu ştiu nimic de asta. Nici cei trei jucători, Diogo, Lazici şi Yontcha, nu au oferte de la Rapid. Săracul Yontcha m-a sunat din Camerun să-mi mulţumească pentru că m-am gîndit la el şi l-am luat cu mine în Grant. I-am zis că nu e nimic adevărat şi nu m-a crezut. El şi acum are impresia că va juca în alb-vişiniu".

Contre Zotta - Sichitiu
Grigore Sichitiu a spus ieri: "Copos mai bine l-ar întreba pe partenerul lui de afaceri, domnul Zotta, de ce l-am pierdut gratis pe Adefemi". Afacerea la care s-a referit directorul general al Rapidului e o franciză Ana Pan care îi aparţine lui Zotta. Replica fostului preşedinte: "Sichitiu e un bătrînel care uită repede. Pe Adefemi el l-a pierdut! Iar transferul lui Săpunaru a fost cea mai tare afacere din istoria fotbalului românesc". Ultimul cuvînt l-a avut Sichitiu: "Zotta ar face bine să tacă, altfel va fi rău pentru el!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.