Auto

Sandero Stepway lansată oficial în România! 9.200 euro pe benzină, 10.400 euro diesel!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Astăzi a avut loc lansarea în România a noului model Dacia, Sandero Stepway. Versiunea Stepway a modelului Sandero este disponibilă în două variante de motorizare, pe benzină, 1.6 MPI 90 CP, la preţul de 9.200 de euro, şi pe motorină, 1.5 dCI 70 CP, la preţul de 10.400 de euro.

Cei care-şi vor cumpăra noul Sandero în prima lună de la lansare vor intra în cadrul promoţiei Clima Plus, astfel vor beneficia gratuit de aer condiţionat.

Afisînd un design robust, Dacia Sandero Stepway se adresează cu precădere clienţilor tineri, aflaţi în căutarea unui vehicul accesibil ca preţ şi cu personalitate puternică. Garda de sol înălţată, barele de protecţie cu ornamente cromate, barele de pavilion longitudinale şi ornamentul cromat al eşapamentului sînt tot atîtea elemente specifice noului vehicul Dacia.

Pentru noul model Sandero Stepway sînt disponibile trei culori metalizate, care nu se vor plăti separat, ca la alte modele. Perioada de garanţie este fie de 3 ani, fie de 100.000 km. Dacia Sandero Stepway a fost lansată simultan, la Salanul Auto de la Barcelona şi la Atelierul Renault de la Paris, la începutul lunii mai. Stepwau vine să consolideze succesul modelului Sandero, care a fost comercializat în peste 160.000 de exemplare din pieţele din Europa şi din întreaga lume.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.