Liga 1

Uhrin: "Patronul nu mă lasă să plec, nici nu vrea să audă de acest subiect!"

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dusan Uhrin, antrenorul Mladei Boleslava, spune că nu a reuşit să îl convingă pe actualul său patron să îl lase să plece la Poli Timişoara, anunţă violamania.ro

"Am încercat toată ziua, am vorbit cu patronul de la Mlada, dar efectiv nu se poate. Nici măcar nu vrea să audă de acest subiect. Nu îl interesează nici banii, nimic altceva! Nu am ce să fac. Acum îl voi suna şi pe domnul Iancu să îi comunic situaţia. Sînt trist că am ajuns în această situaţie, dar nu am ce să fac.

Îmi pare extrem de rău pentru că oferta Timişoarei era foarte bună, îmi plăcea enorm acel oraş, dar sînt legat de acest contract. Chiar este o situaţie în care eu nu mai pot să fac nimic, chiar dacă mi-aş dori să vin. Nu sînt deloc fericit. Este o zi trista pentru mine.

Singura rezolvare este acum la Marian Iancu, dar nu am o clauză de reziliere a contractului.Poate reuşeşte dumnealui să îl convingă, dar va fi foarte greu pentru că patronul de la Mlada nici măcar nu vorbeşte engleză", a explicat Dusan Uhrin în exclusivitate pentru violamania.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.