Liga 1

Tiago Gomes rechemat la Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 iunie 2009

Roş-albaştrii i-au propus mijlocaşului Tiago Gomes să se întoarcă în Ghencea, dar doar după ce va reuşi să îşi rezilieze contractul cu Estrela Amadora

Tiago Gomes poate îmbrăca tricoul Stelei şi sezonul viitor, chiar dacă la plecarea în Portugalia conducerea nu i-a transmis că ar mai avea nevoie de serviciile sale.

Noul antrenor din Ghencea, Cristiano Bergodi, îl apreciază pe mijlocaşul în vîrstă de 23 de ani şi îl vrea în echipă. "Faceţi tot posibilul să îl păstraţi pe Tiago!", le-a transmis tehnicianul celor din conducere, care s-au conformat imediat.

Valeriu Argăseală a pus mîna pe telefon şi l-a sunat pe lusitan. "După ce îţi vei rezolva situaţia de la Estrela, te aşteptăm înapoi, pentru că avem nevoie de tine în continuare!", i-a spus preşedintele lui Gomes, în speranţa că acesta ar putea reveni, dar fără ca Steaua să mai plătească clauza de 700.000 de euro.

Echipa din Amadora se află la un pas de faliment, lucru confirmat şi de Tiago. "Eu nu mai pot rămîne aici. Miercurea viitoare federaţia din Portugalia va analiza cazul celor de la Estrela şi sînt şanse să fiu declarat liber de contract din cauza problemelor financiare ale clubului", a precizat mijlocaşul.

Steaua l-a pus să negocieze cu Amadora
Clubul din Ghencea l-a mandatat pe Tiago să aibă o discuţie cu oficialii de la Amadora pentru a reuşi să obţină mai repede o dezlegare, iar în acest fel să se prezinte încă de luni la reunirea roş-albaştrilor. "Am discutat cu cei de la Estrela, însă mi-au spus clar că dacă Steaua mă vrea trebuie să plătească clauza, altfel nu. Ce pot face eu mai mult în situaţia asta?", a povestit lusitanul.

Tiago Gomes, mijlocaş Estrela Amadora
"Momentan nu am luat nici o decizie în privinţa viitorului meu. Ştiu că s-au mai interesat şi alte cluburi de mine, dar nu este nimic concret"

Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua
"Dacă Tiago va ajunge la un numitor comun cu Estrela Amadora, atunci ne vom implica şi noi"

150.000 de euro a fost salariul lui Tiago la Steaua. Dacă va veni liber de contract, roş-albaştrii au de gînd să i-l mărească semnificativ

31 de meciuri a bifat portughezul pentru roş-albaştri, fiind cel mai folosit mijlocaş la închidere, înaintea lui Lovin (30), Ov. Petre (12), Pleşan (10), Bicfalvi (6) şi Onicaş (1)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.