Liga 1

"Dulău" de criză

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Hizo a fost confirmat ieri în funcţie, pe acelaşi salariu lunar: 5.000 de euro

Copos a vrut "un antrenor mai tînăr", dar i-a prelungit pînă la urmă contractul lui Viorel Hizo (62 de ani)! Gazeta a anticipat soarta "principalului" de pe bancă înaintea ultimei etape de campionat: ratarea Europa League l-a ajutat pe "Dulău" să continue la cîrma giuleştenilor. Cum? Patronul l-ar fi schimbat cu un alt tehnician, mai scump, doar dacă bugetul pentru sezonul următor s-ar fi îmbogăţit cu cele 3 milioane de euro provenite de la UEFA.

Hizo va primi 60.000 de euro pe sezon la Rapid, dintr-un contract care se întinde pe doi ani. El a grăbit decizia lui Copos: "Rivalele mută pe piaţa transferurilor, pierdem timp! Hotărăşte-te repede dacă mă vrei, altfel n-o să mai vin eu, fiindcă nu aş mai avea cînd să completez lotul!". Nea Vio a făcut deja şi programul de pregătire al verii, cu două cantonamente: primul la Poiana Braşov şi al doilea în Germania.

Ultimele noutăţi

» Ca să îi atragă atenţia
lui Copos, fanii au făcut un apel: "Să fim luni la Crowne Plaza!".

» Pancu la GSP TV
: "Cei care au rămas la club sînt killeri de rapidişti! Pe Sichitiu nu-l mai suport de cînd a zis, printr-un comunicat comunist, că am plecat în Rusia pentru bani!".

» Nicolae Grigore
, liber de contract după despărţirea de Rapid, va semna cu FC Braşov.

» Măţel, de la Farul
: "Dacă oficialii se înţeleg, merg în Giuleşti. Totul depinde de cluburi!". (Ionuţ Coman)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.