Liga 1

Cigan încătuşat

Articol de Teodor Biriş, Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tribunalul Bihor a prelungit cu 29 de zile arestul preventiv împotriva fostului internaţional Sorin Cigan

În 89, Sorin Cigan juca singurul său meci la "naţională": 1-0 în amicalul cu Italia. Ieri, la cererea DNA, a fost trimis pentru 29 de zile în arest preventiv. E acuzat de tentativă de mituire, el promiţîndu-le 25.000 de euro jucătorilor de la FC Bihor pentru a pierde la Arad, cu ACU, care avea nevoie de victorie pentru a evita retrogradarea. Scorul a fost însă 1-1.

Acuzat din toate părţile
Cigan avea la dispoziţie 30.000 de euro. Le-ar fi promis bihorenilor iniţial 20.000 de euro. La pauză, scorul era 1-1. Antrenorul oaspeţilor, Zoltan Vig rememorează: "L-am auzit cînd le-a spus băieţilor că le mai dă 5.000 de euro peste ce s-au înţeles. Împreună cu fotbaliştii l-am dat afară". Şi preşedintele lui FC Bihor, Alexandru Toth, susţine că "noi n-am făcut manevre pentru ACU sau pentru «U» Cluj, ci doar pentru noi. Aşa va fi mereu, jucăm doar pe teren".

Geta a spus tot
Preşedinte executiv la ACU Arad, Geta Onu a dat toate detaliile procurorilor: "M-aş bucura să se facă curăţenie în fotbal. Că au fost sau nu sume, las DNA-ul să se ocupe. Regret că i-am permis unuia ca Cigan să se apropie de clubul nostru".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.