Liga 1

Adrian Mititelu riscă închisoare între 1 şi 3 luni! :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Azi-noapte, în jurul orei 2:30, a avut loc un incident între patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, şi un grup de tineri în faţa casei oficialului craiovean.

Adrian Mititelu se întorcea acasă, dar nu a fost lăsat să parcheze maşini de un grup de tineri care scandau lozinci împotriva sa. Lucrurile au degenerat, dar pînă la ora 3, atunci cînd au sosit organele de poliţie, părţile implicat dispăruseră. M. Marius, în vîrstă de 27 de ani, a despus o plîngere împotriva patronului Craiovei, declarînd că a fost agresat fizic de acesta.

Florentina Popescu, sub-comisar al Poliţiei Craiova, spune că: "Părţile au fost audiate, iar în acest moment aşteptăm certificatul medico-legal al lui M. Marius. Au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale. Se vor continua cercetările, urmînd ca poliţiştii să stabilească participaţia penală a persoanelor implicate", a declarat aceasta pentru gsp.ro.

Dacă va fi găsit vinovat, Adrian Mititelu riscă, conform articolului 180 - "lovirea sau alte violenţe", între 1 şi 3 luni de închisoare sau o amendă. Dacă M. Marius va prezenta un certificat medico-legal, conform căruia ar necesita pînă la 20 de zile de spitalizare, atunci Adrian Mititelu riscă între 3 luni şi 2 ani de puşcărie sau o amendă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.