Liga 1

Adrian Mititelu: "Am reacţionat după ce am fost atacat! Eu sînt victima, nu agresorul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, spune că în altercaţia în care a fost implicat vineri noapte este "victima, nu agresorul" şi că reacţia sa a fost de apărare, după ce a fost "atacat de un grup de drogaţi şi aurolaci".

"Eu de fapt sunt victima, nu agresorul, cum vor unii să par. Am fost atacat de un grup de drogaţi şi aurolaci. Mi-am ieşit din fire după ce unul dintre ei a aruncat în mine cu un pahar şi l-am lovit. Eu recunosc, nu mint. I-am dat câteva palme după ce a încercat să mă lovească", a declarat Adrian Mititelu.

Patronul clubului Universitatea Craiova a atât el, cât şi vecinii au depus plângeri la Poliţie, în repetate rânduri, împotriva tinerilor care obişnuiesc să se adune seara, la barul aflat în faţa casei sale, unde fac scandal.

"E un adevărat coşmar. De un an, în faţa casei mele, la barul respectiv se adună derbedeii ăştia care fac scandal şi mă înjură mereu când vin acasă. Am depus plângere împotriva lor, şi eu şi vecinii. Poliţia vine, le dă amendă. Luni o să mă duc să depun şi eu plângere împotriva lor", a spus Mititelu.

Sursă: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.