Liga 1

Gigi Becali dezvăluie: "Nu ştiu ce are Borcea, mi l-a oferit pe Andrei Cristea plus 200.000 € pe Goian" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali mărturiseşte că a primit o oferă de la Dinamo pentru Dorin Goian, dar spune că nu intenţionează să-l cedeze pe fundaş în Ştefan cel Mare. Patronul Stelei povesteşte cum a decurs dialogul dintre el şi directorul executiv al alb-roşiilor, Cristi Borcea, care era dispus să îl ofere în schimbul stelistului pe Andrei Cristea plus o sumă de bani.

"Borcea se crede mai deştept ca mine, dar şi eu mă cred mai deştept ca el, asta e situaţia. :) Noi discutăm permanent despre jucători, mai glumim între noi, dar niciodată nu se materializează nimic.

Să vedeţi ce mi-a făcut Cristi. Din păcate, nu a avut curajul să îmi spună el, l-a trimis pe Giovani. Mi-a zis că mi-l dă pe Cristea plus 200.000 pentru Goian. Eu am crezut că e Adrian Cristea, şi i-am spus că mai mult de un milion nu valorează. Dar, am avut o surpriză. Borcea mi-l dădea pe Andrei Cristea, pe care eu l-am vîndut la Timişoara pe 200.000!

Apoi, a venit cu o altă ofertă. Un milion de euro pe 50% din Goian. Ce, s-a mai văzut vreodată ca Steaua şi Dinamo să aibă un jucători în coproprietate? Nu ştiu ce-i cu Borcea :) ", a spus Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.