Liga 1

Marian Iancu: "Pe zi ce trece, aflăm că FRF este din ce în ce mai coruptă. De data aceasta sînt dovezi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marian Iancu, finanţatorul Politehnicii Timişoara, şi-a reluat acuzaţiile la adresa membrilor FRF, pe care îi consideră corupţi dovediţi, după ce Florin Prunea a fost învinuit oficial în dosarul "mită pentru arbitri".

"Prunea ne-a tot minţit atunci cînd a spus că nu ştia în ce calitate a fost citat de procurori. Totuşi, faptul că nu a recunoscut nimic îl incriminează, iar asta a fost frica lui de a-şi pierde funcţia.

Avem o Federaţie coruptă, de la nivelul cel mai înalt, pînă la cel mai scăzut. Lucrurile sînt dovedite, pentru că aţi văzut cît de scurt a fost timpul pînă s-a ajuns la rechizitoriu. Probabil că Florin Prunea va fi suspendat sau se va auto-suspendat, pentru că nu are nici o şansă.

Sînt oficial şi orice cuvînt spun mă costă 3 miliarde de lei pe mine. Este totuşi foarte clar că FRF este cancer, cancer generalizat.
Dacă nici acum cînd avem dovezi nu se întîmplă nimic, nu vom ajunge nicăeri. Pe zi ce trece, aflăm că Federaţia este şi mai coruptă, şi mai coruptă, şi mai coruptă", a spus Marian Iancu la RTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.