Liga 1

Cătălin Tolontan: "FRF este în culpă pentru că nu l-a suspendat pe Prunea, deşi avea dovezi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Redactorul şef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, a comentat la Realitatea TV acuzarea oficială a lui Florin Prunea de luare de mită şi de trafic de influenţă:

"Ar trebui să privim cu insatisfacţie faptul că pentru a doua oară în ultimii ani un fost mare internaţional are probleme cu legea, după Gică Popescu. Acesta restituit banii pe care îi datora ca impozit la stat, 400.000 de dolari, dar acum avem un caz de o altă anvergură. Este vorba despre un înalt oficial al FRF.

Florin Prunea, nu era doar Directorul Departamentului de Relaţii Internaţionale, ci era şeful Procesului de Licenţiere, adică departamentul care a iscat cel mai mare scandal al acestui sezon, respectiv depunctarea Politehnicii Timişoara, retragerea acestei depunctări şi apoi bulversarea acestui final de campionat. Ce trebuia FRF să facă? Nu trebuia să-şi vulnerabilizeze un înalt oficial, să-l aducă în situaţia de a vorbi cu şefii de club, lucru fără precedent şi care îi ieşea din atribuţii.



Deocamdată, Florin Prunea este la fel de nevinovat ca oricare dintre noi pînă la terminarea procesului de justiţie. Pe de altă parte, cîtă vreme FRF a ascuns documentele şi cîtă vreme i-a permis lui Florin Prunea să activeze în continuare. FRF nu trebuie să aştepte terminarea procesului de justiţie, pentru că are deja probe, stenogramele", a spus Cătălin Tolontan la Realitatea TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.