Liga 1

Fenta

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vali Badea a semnat pe 3 ani cu Ştiinţa, după ce, pentru a fi declarat liber de contract, i-a păcălit pe stelişti că va pleca în Ungaria

Primul transfer din acest mercato al Ştiinţei este un ex-stelist! Oltenii şi-au întărit atacul prin aducerea lui Vali Badea, liber de contract. Vîrful de 26 de ani a semnat pe 3 ani cu Universitatea, va avea un salariu anual de 100.000 de euro, cu 50.000 mai mic decît în Ghencea, iar în această seară va fi prezent la reunirea alb-albaştrilor, pe stadionul "Ion Oblemenco".

Pentru a ajunge gratis în Bănie, Vali Badea s-a folosit de o stratagemă. Profitînd de ardoarea cu care oficialii stelişti vroiau să scape de el, din cauza salariului mare, Badea a obţinut dezlegarea păcălindu-i pe roş-albaştri că va semna cu o echipă din Ungaria.

Jucătorul se temea că, auzind că e dorit de Craiova, conducătorii din Ghencea ar fi pretins o sumă de transfer în schimbul său! 

"Badea este un fotbalist cu «F» mare, un atacant complet, cu experienţă. Nu ştiu de ce nu prea a jucat în ultima vreme la Steaua, dar e mai bine, că vine la noi odihnit fizic şi mental", a declarat directorul executiv al Craiovei, Dan Stălinescu. În ultimele 6 luni, atacantul a evoluat doar pentru Steaua II. 

20 de goluri în Liga I a marcat Vali Badea în 74 de meciuri pentru FC Vaslui şi Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.