Liga 1

Cosmarul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marturisirea a facut-o simbata Joan Laporta si se referea la dezastruosul 0-4 cu Getafe din Cupa, acum o jumatate de an, venit dupa ce catalanii cistigasera acasa cu 5-2. N-au invatat insa nimic din lectia primita. Intoarsa la locul umilintei, trupa pregatita de Frank Rijkaard a incasat o noua corectie (0-2), desi din rivala de atunci n-au rezistat decit Casquero si Del Moral.

Inoperanta. Fara idei si ambitie, adormita, dezorganizata. Asa a aratat Barca, slabiciuni de care Getafe a profitat. A si stiut cum. Esential, i-a facut "invizibili" pe Ronaldinho si Messi, principalele pericole. Brazilianul abia a atins mingea, netragind nici un sut la poarta. Iar argentinianul a fost tinut in friu impecabil si curat, fiind faultat de doar doua ori in 71 de minute.

Capitanul Puyol a acuzat lipsa de atitudine a jucatorilor: "Nu sintem o echipa solidara". "N-am avut intensitate si mobilitate", l-a completat Rijkaard, convins ca "in deplasare nu functionam". Are dreptate. In acest sezon, FC Barcelona a adus de "afara" numai 6 din 18 puncte posibile, dintr-o singura victorie (4-1 cu Levante) si 3 remize.

Stopati
Tocmai cind londonezii se pregateau sa celebreze al 5-lea succes consecutiv in Premier League, Cahill i-a surprins cu o "foarfeca" de senzatie, egalind in ultimul minut.
Albastrii au dominat, au avut multe ocazii, dar Howard, portarul oaspetilor, i-a exasperat, aparind minge dupa minge. Nu s-a opus si loviturii de cap a lui Drogba, de la mijlocul reprizei secunde. Apoi, n-a fost 2-0, ci 1-1. sutul lui McFadden a fost respins, Belletti a ezitat, iar Cahill a reluat acrobatic, pe spate.
"Aceasta a fost una dintre cele mai bune partide ale noastre", a declarat Avram Grant, managerul lui Chelsea. "Am jucat excelent, rapid, spectaculos, ne-am creat o multime de sanse. Ceea ce ma deranjeaza este ca la unica ocazie a lui Everton, am fost egalati".

"N-am existat"

Prima infringere a sezonului, 1-3 cu Stuttgartul lui Marica, le-a picat greu la stomac sefilor lui Bayern. Antrenorul Ottmar Hitzfeld considera ca echipa lui "n-a existat pe teren". Iar presedintele Franz Beckenbauer a spus ca "Bayern a jucat dupa motto-ul
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.