Europa League

Emerich Ienei către unguri: «Voi ne-aţi bătut 20 de ani la rînd, acum a sosit momentul să vă batem noi vreo 50" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul mare antrenor stelist Emerich Ienei crede că soarta calificării în dubla cu Ujpest depinde doar de Steaua:

"Au schimbat antrenorul, sînt într-o transformare, au terminat campionatul nu într-un mod favorabil, dar Steaua tot va fi un adversar redutabil pentru Ujpest. Maghiarii nu pot rezista în faţa Stelei. Eu nu prea urmăresc Liga I din Ungaria, pentru că nu este spectaculos, se joacă cu încetinitorul.

Ujpest era cîndva «Steaua» Ungariei, dar nu văd Steaua Bucureşti împiedicîndu-se de această echipă. problema este în interiorul echipei. Dacă va reuşi să remedieze tot ce nu a mers în sezonul trecut, atunci va fi bine. Trebuie să se facă o treabă logică şi să nu plece foarte mulţi jucători de bază.

Fotbalul maghiar este într-un uşor progres, dar nu se ridică la nivelul nostru. Ţin minte că în urmă cu cîţiva ani am mers în Ungaria cu naţionala României şi premierul de atunci, Viktor Orban, m-a bătut pe umăr şi mi-a zis: «Oare cînd vom ajunge şi noi ca voi?». Atunci, eu i-am răspuns: «Voi ne-aţi bătut în trecut 20 de ani la rînd. A sosit momentul să vă învingem noi vreo 50 de acum încolo». Sper să nu mă fi înşelat :D", a declarat Emerich Ienei la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.