Tenis

Iarbă bună

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sorana Cîrstea şi Raluca Olaru au trecut de prima rundă şi s-ar putea întîlni în turul trei

Sorana e în turul doi la Wimbledon. Ipostază cu care este obişnuită, ea reuşind şi anul trecut, la debut, să treacă de prima fază la Londra. Chiar dacă acum i-a fost mai greu, ea înfruntînd-o pe Edina Gallovits. În primul set, Edina a condus cu 4-0, dar sfertfinalista de la Roland Garros a revenit, impunîndu-se cu 7-5 după o oră şi şaisprezece minute de joc. Favorita 28 a turneului n-a mai greşit atît de mult în felia a doua a partidei, care a durat 17 minute, Edina reuşind doar un singur game.

Astfel că duelul româncelor de pe iarba londoneză s-a încheiat cu 7-5, 6-1 pentru Sorana. Ea o va înfrunta în runda următoare pe indianca Sania Mirza, locul 85 în ierarhia mondială. Cele două nu s-au întînit pînă acum. Povestea cu zîne a Soranei continuă la Wimbledon.

Şi Raluca e în turul doi. Ipostază cu care nu este obişnuită, ea oprindu-se anul trecut, la debut, după prima rundă. Raluca Olaru a trecut de franţuzoiaca Nathalie Dechy cu 1-6, 7-6 (0), 6-2. Următoarea adversară pentru româncă este Victoria Azarenka, locul 8 în clasamentul WTA.  Azarenka şi Olaru nu s-au mai întîlnit pînă acum în circuit. Cea mai bună performanţă la Londra a bielorusei este turul trei. Dacă cele două românce ajung în turul trei, ele vor fi adversare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.