Liga 1

Bornescu şi Baird pleacă de la Universitatea Craiova!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După o discuţie cu patronul Universităţii, Mircea Bornescu a părăsit cu lacrimi în ochi vestiarul alb-albastru! La scurt timp după anunţul că goalkeeper-ul va părăsi Bănia, şi vîrful australian şi-a luat echipamentul şi a părăsit cantonamentul Craiovei, anunţă craiovamaxima.ro!

"Îi e şi lui greu, după patru ani la Craiova, dar are ofertă şi îl vom lăsa să plece", a fost prima reacţie a lui Adrian Mititelu. Mircea Bornescu se află în ultimul an de contract şi a primit acceptul conducerii să negocieze un transfer.

Bornescu, 29 de ani, joacă la Universitatea din 2005, prinzînd de atunci 109 meciuri în tricoul "alb-albastru". Acesta a marcat de 6 ori pentru juveţi, fiind pînă de curînd executantul penalty-urilor Craiovei. Bornescu a făcut parte în 2005 din "lotul Caracal", care s-a transferat la Universitatea, într-o încercare a lui Adrian Mititelu de a crea o formaţie puterică în Bănie.

De partea cealaltă, atacantul australian Michael Baird are 60 de prezenţe în tricoul Craiovei, pentru care a marcat de 10 ori.

Vom reveni cu detalii! Rămîi pe gsp.ro pentru detalii!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.