Campionate

Mourinho vrea Liga. Inter oferă 12 milioane de euro pentru foştii săi elevi, Carvalho şi Deco!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oficialii lui Inter Milano au demarat negocierile cu reprezentanţii lui Chelea Londra pentru a-i achiziţiona pe internaţionalii portughezi Ricardo Carvalho şi Deco, pentru care sunt dispuşi să achite în jur de 12 milioane de euro, informează ediţia de joi a cotidianului The Telegraph.

Discuţiile ar fi avut loc miercuri seară, în capitala Angliei, între directorul sportiv al echipei italiene, Marco Branca, şi o parte a conducerii executive a formaţiei britanice.


Potrivit sursei citate, cele două părţi nu au ajuns încă la un acord asupra preţului pentru care s-ar putea efectua tranzacţia, întrucât Chelsa solicită pentru cei doi jucători aproximativ 15 milioane de euro.

În urmă cu 10 zile, preşedintele clubului milanez, Massimo Moratti, a anunţat că atât Carvalho (31 de ani) cât şi Deco (32 de ani) sunt doriţi la Inter de Jose Mourinho, cel care a mai lucrat cu aceştia şi la FC Porto. Mai mult, noul manager al lui Chelsea, Carlo Ancelotti, i-a anunţat pe oficialii echipei că cei doi internaţionali portughezi nu fac parte din planurile sale.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.