Liga 1

Nicolae Badea cere Rapidul în instanţă!

Nicolae Badea

Articol de Cătălin Gheorghiu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

GRIRO, compania deţinută de Fathi Taher şi de şeful lui Dinamo, l-a dat în judecată pe George Copos şi îi cere clubul

Fathi Taher nu a mai avut răbdare. L-a dat în judecată pe George Copos şi îi cere Rapidul în schimb. Cum s-a ajuns aici? Iordanianul s-a enervat că nu şi-a recuperat nici un leu din cele 7 milioane de euro cu care a împrumutat clubul în 2008. Creditarea nu a făcut-o în nume propriu, ci prin intermediul fiicei sale şi al altor trei societăţi.

Una dintre ele, GRIRO, marcă pe care Maftei şi colegii lui chiar au purtat-o pe tricouri, îi aparţine şi lui Nicolae Badea. Şeful lui Dinamo e şi administrator al firmei care vrea să-i ia Rapidul lui Copos! Dacă Taher ar cîştiga procesul, s-ar iniţia executarea silită a grupării din Grant. Iordanianul ameninţase într-un interviu din Gazetă: "Copos să-mi dea banii, altfel dau clubul în judecată şi îl bag în faliment".

În replică, actualul patron are de gînd să-l acţioneze şi el în instanţă pe fostul său partener. Îi reproşează proasta gestiune a societăţii şi nerespectarea unei promisiuni de vînzare-cumpărare pe care cei doi au semnat-o în martie 2008.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.