Ciclism

Echipă de gală pentru Astana în Turul Franţei. Cine e lider?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Johan Bruyneel a dat publicităţii echipa alături de care va ataca Turul Franţei. Pe lîngă Alberto Contador şi Lance Armstrong, Astana a pregătit cîteva nume grele pentru ierarhia generală

Noua revoluţie franceză. Aşa caracterizează site-ul celor de la Astana competiţia ce va debuta pe 4 iulie, în Monaco. Directorul sportiv, belgianul Johan Bruyneel, a pregătit un prim 9 de gală pentru lupta pînă în Paris. Liderul? "Contador a muncit foarte mult ca să ne reprezinte echipa", a explicat belgianul, care a ţinut să completeze că "Armstrong e foarte motivat pentru Turul Franţei. Sînt foarte mulţumit de forma în care e".

Lance Armstrong are 7 Tururi în palmares, dar pentru prima oară în carieră nu a reuşit să recunoască pe viu etapele importante din Hexagon. Contador şi-a construit în linişte atacul pentru cel de-al doilea Tur al Franţei din carieră. Rămîne de văzut cine se va impune pe şosea.

Echipa Astana pentru Turul Franţei: Lance Armstrong (USA), Alberto Contador (ESP), Andreas Klöden (GER), Levi Leipheimer (USA), Dmitriy Muravyev (KAZ), Sergio Paulinho (POR), Yaroslav Popovych (UKR), Gregory Rast (SUI) şi Haimar Zubeldia (ESP).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.