Liga 1

Gheorghe Constantin rămîne în arest » Recursul lui a fost respins din nou

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Astăzi, la Curtea de Apel din Piteşti s-a judecat recursul lui Gheorghe Constantin la cererea de eliberare. Judecătorii nu s-au dovedit nici de această dată sensibili la solicitarea fostului şef al arbitrilor, care a motivat că este bolnav şi că nu poate avea grijă de sănătatea sa în spatele gratiilor, respingîndu-i din nou cererea. Astfel, Gheorghe Constantin va fi nevoit să rămînă în continuare în arest, acolo unde se află de mai bine de două luni.

Aceasta este a doua veste proastă consecutivă pentru Constantin, care ieri a fost înştiinţat că va fi trimis în judecată alături de toţi ceilalţi membri ai «lotului Penescu», anchetaţi în dosarul meciurilor trucate cu arbitri.

UPDATE 14:40 » La Tribunalul Argeş s-a judecat tot astăzi cererea procurorilor de prelungire a mandatelor de arestare pentru Cornel Penescu, Cristian Libertatu, Gheorghe Constantin şi Liviu Făcăleaţă. Vechiul mandat expira marţea viitoare, iar procurorii au obţinut extinderea acestuia pe o perioadă de încă 60 de zile. «Lotul Penescu» va fi mutat din arestul IPJ Argeş în penitenciarul de la Colibaşi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.