Liga 1

Victor Becali: "Am fost dobitoc pentru că am avut prea multă încredere în Sabău"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Impresarul Victor Becali a reluat problema conflictului cu Ioan Ovidiu Sabău privind transferul lui Laszlo Sepsi la Benfica, spunînd că nu mai există cale de împăcare între el şi "Moţ":

"Sabău ar fi fost corect faţă de mine dacă, atunci cînd s-a dus să trateze cu Benfica pentru Sepsi, mi-ar fi dat un telefon să mă anunţe, mai ales că eu i-am dat jucătorul gratis. Dacă ar fi procedat aşa, ar fi rămas acelaşi Neluţu Sabău pe care îl cunoşteam. Am fost dobitoc pentru că am avut prea multă încredere în el.

Oricum, eu nu am ţinut cont de asta cînd am spus că nu ar faţă să antreneze pe Dinamo. Eu am tăria să spun, atunci cînd e cazul, «ăsta e zero ca om, dar e super antrenor». Aşa am făcut şi în cazul lui Mircea Lucescu, deşi eram certat cu el, i-am recunoscut meritele. Nu e valabil şi în cazul lui Sabău.

Cînd era în negocieri cu Dinamo, am primit un apel cu număr necunoscut. Am răspuns şi la capătul celălalt al firului era Sabău. Mi-a zis că vrea să discută, să punem lucrurile la punct. I-am răspuns că nu mai avem ce discuta acum, după un an şi jumătate", a declarat Victor Becali la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.