Liga 1

George Copos: "Badea a făcut insolaţie!"

Articol de Cătălin Gheorghiu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele lui Dinamo spune că îi va lua lui Copos clubul în instanţă din cauza unor datorii către el, rapidistul ameninţă cu dezvăluiri


Gazeta a anunţat ieri că Nicolae Badea l-a acţionat în instanţă pe George Copos, întrucît acesta are restanţe financiare către Griro, una dintre firmele preşedintelul dinamovist.

"Este vorba de o datorie de aproape 500.000 de euro a Rapidului", a confirmat Badea pentru gsp. "Dacă nu are bani să plătească, îi mai luăm ce mai are pe la Rapid şi de data asta îi voi face cadou o drezină, ca să-şi poată folosi energia proprie şi să nu respire aer poluat", a continuat dinamovistul.

George Copos a replicat: "Badea a făcut insolaţie, sînt sigur că e o conspiraţie condusă de el împotriva Rapidului. Nu vreau să fac publice actele pentru că l-aş face de ruşine, el e acţionar la Griro şi la alte societăţi cu Constantin Toma, fostul administrator al Rapidului. Documentele ar putea fi compromiţătoare".

"Am aflat din presă că şi-a achiziţionat două vele, deci e în lovele şi poate să-şi plătească datoriile. Ar putea să-şi vîndă maşina, că tot nu mai are ce face cu ea în următoarele trei luni", l-a ironizat Badea.


"I-am făcut un bine lui George cînd i-am dăruit o bicicletă. Să fie atent şi cu yachtul prin Marea Neagră că poliţia navală a pus radare şi pe acolo"
Nicolae Badea, preşedinte Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.