Campionate

Allardyce vrea să-l transfere la Blackburn pe Ruud van Nistelrooy

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui Blackburn Rovers, Sam Allardyce, a afirmat că speră să-l poată transfera pe atacantul olandez Ruud van Nistelrooy, de la Real Madrid, şi a dezminţit că ar fi interesat de achiziţionarea lui Michael Owen, relatează Sky Sports.

Blackburn vrea să transfere cel puţin un atacant, după ce, de curând, i-a vândut pe Roque Santa Cruz şi Matt Derbyshire. Presa din Anglia a scris că formaţia este interesată de Owen, care va fi liber de contract, dar tehnicianul a negat informaţia, fiind nemulţumit de faptul că jucătorul se accidentează prea des.

"Mă gândesc la accidentări. Eu am nevoie de un atacant care să fie apt de joc timp de 30 de meciuri în sezonul viitor. Michael nu a mai realizat aşa ceva de peste patru ani", a explicat Allardyce.

El a adăugat că un atacant pe care l-ar vrea este Ruud van Nistelrooy, de la Real Madrid. "Cine ar fi crezut că Bolton îl poate transfera pe Nicolas Anelka? Nimeni, dar eu am reuşit. Ar fi frumos să-l am pe Van Nistelrooy. El are un salariu mare la Madrid, dar poate că vrea să joace din nou în Anglia, pe un salariu mai mic. Atunci am fi foarte interesaţi, ar fi o lovitură dacă vom putea să-l luăm", a declarat Sam Allardyce.  

Atacantul olandez a mai evoluat în Anglia la Manchester United, unde a reuşit 95 de goluri în 150 de partide disputate în Premier League.

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.