Campionate

Manevră pentru Villa?

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul, plus 43 de milioane de euro, ar urma să ajungă la Valencia în schimbul internaţionalului spaniol


Răspunsul Barcelonei la megatransferurile făcute de Real în această vară e, la prima vedere, o mare dezamăgire. Catalanii şi-au asigurat ieri serviciile brazilianului Keirrison, pentru care-i vor plăti lui Palmeiras Sao Paulo circa 15 milioane de euro. Recomandat de titlul de golgeter al campionatului trecut, cu 21 de reuşite, şi desemnat revelaţia sezonului, atacantul în vîrstă de numai 20 de ani e complet necunoscut în Europa.

Se pare însă că el nici nu va apuca să îmbrace tricoul blaugrana. Potrivit cotidianului Marca, responsabilii clubului catalan l-au luat pentru a-l include într-o afacere pe care Realul a ratat-o: transferul lui David Villa. Keirrison, împreună cu 43 de milioane de euro, ar urma să ajungă la Valencia în schimbul internaţionalului spaniol.

Astfel, toată lumea ar fi mulţumită. Barcelona că a dat o lovitură pe măsura aşteptărilor, Villa că a ajuns la echipa favorită, iar "liliecii" cu faptul că, pe lîngă bani, li s-a servit pe tavă şi un înlocuitor.


Luxemburgo, demis din cauza lui
Transferul lui Keirrison la Barcelona a produs şi o victimă: Wanderley Luxemburgo. Fostul antrenor al Realului a fost demis de la Palmeiras imediat ce a criticat pe blogul său "lipsa de profesionalism a jucătorului". Ce se întîmplase? De comun acord cu conducerea clubului, Keirrison nu s-a mai prezentat la antrenament pentru a nu risca o accidentare şi, implicit, perfectarea transferului. Luxemburgo n-a acceptat şi a plătit cu postul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.