Liga 1

Manu: "Cei mai buni din România"

Articol de Cosmin Lucaci  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Noua achiziţie a feroviarilor, mijlocaşul Manu, s-a arătat încîntat de posibilitatea de a juca pentru "vişinii"


Transferat la cererea lui Antonio Conceicao, Manu (26 de ani) s-a declarat entuziasmat de faptul că va juca la Cluj din sezonul viitor. "Ştiu că CFR e cea mai mare echipă din România. Au avut prestaţii excelente în Liga Campionilor, anul trecut. Deocamdată nu pot confirma transferul meu în România. Aveţi răbdare. E interesantă oferta Clujului", a spus Manu, care a mai evoluat sub comanda lui Conceicao, la Estrela Amadora, în sezonul 2005-2006.

Antrenorul clujenilor a mărturisit ieri că îl doreşte pe Manu la CFR şi că-l vede făcînd pereche cu Yssouf Kone în atac. "Ar fi o variantă foarte bună pentru noi. Manu e un jucător polivalent, însă cred că se simte mai bine în atac pentru că are explozie şi e rapid. În acelaşi timp, cred că e destul de greu să-l transferăm pentru că Maritimo, clubul său actual, insistă să-l păstreze", a declarat Conceicao. 


"Am mai jucat contra CFR-ului la acel amical cu Benfica şi încă de atunci mi-au lăsat o impresie bună. Mi-au plăcut oraşul şi atmosfera de la acel meci"
Manu, atacant Maritimo


De ce n-a venit Manu în 2007
Iuliu Mureşan a recunoscut ieri că Manu s-a aflat şi acum doi ani pe lista de transferuri a CFR-ului. "Atunci, nu ne-a refuzat jucătorul. Dimpotrivă, şi-a dorit foarte mult să vină la Cluj şi în 2007. Poate că atunci nu am fost noi suficient de insistenţi.... Cu toate acestea nu vă pot spune încă dacă jucătorul portughez care a semnat cu noi e Manu sau altul. Veţi vedea în aceste zile", a spus Mureşan.

"Culio are calitate"
Conceicao a declarat că Juan Culio va avea parte de o concurenţă serioasă dacă ar ajunge la FC Porto. "Cu siguranţă, Juan dispune de calităţile necesare pentru a face faţă primei ligi din Portugalia. Nu ştiu dacă ar avea loc la Porto, unde concurenţa e incredibilă. Gîndiţi-vă că pe postul său evoluază jucători precum Lucho Gonzalez sau Meireles", a spus Toni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.