Liga 1

Victor Becali: „Eu cred că există foşti fotbalişti români care sînt încă ofiţeri activi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Impresarul Victor Becali consideră că dosarul de securist al lui Gică Popescu a fost scos la iveală acum tocmai pentru a-i strica imaginea "Baciului", anunţat ca principal contracandidat al lui Mircea Sandu la şefia FRF. Agentul de jucători mai crede şi că mulţi alţi oameni din fotbal activează ca agneţi secreţi şi în zilele noastre:

"Este posibil ca Gică Popescu să fie denigrat pentru că este principalul candidat la şefia FRF. În România se încearcă mereu să se denigreze numele mari. Credeţi că Gică Popescu ar fi primul şi singurul om care a lucrat cu Securitatea? Nu este un act de normalitate, dacă tot era să fie inclus în această categorie, trebuia să fie dezvăluite mai multe nume.

Eu am stat mult pe lîngă fotbalişti şi ştiu ce influenţe erau din partea Securităţii. Cîte un securist mergea împreună cu echipele în deplasări şi îi întrebau diverse lucruri pe jucători, «cine e ăla, ce caută ăla, cu ce se ocupă ăla?». Chiar dacă a turnat Gică Popescu, nu cred că i-a făcut ceva rău cuiva.

Nu cred că a existat fotbalist care să nu fie luat la întrebări. Probabil că mai există şi acum oameni care sînt controlaţi de Servicii şi sînt ţinuţi în umbră, îşi fac treaba în continuare. Eu cred că există foşti fotbalişti români care sînt încă ofiţeri activi", a spus Victor Becali la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.