Preliminarii CM 2010

Sepp Blatter a acordat nota 7,5 organizatorilor Cupei Confederaţiilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, a acordat nota 7,5 Comitetului de Organizare al Cupei Confederaţiilor din Africa de Sud, deşi, cu un an înaintea Cupei Mondiale, "mai sunt probleme" ca transportul sau cazarea, relatează AFP, citată de Agerpres.

"Pe o scară de la 1 la 10, aş da nota 7,5 Comitetului Local de Organizare (LOC) pentru această repetiţie generală înaintea Cupei Mondiale, o notă foarte satisfăcătoare. Cu nota 5 trebuie să repeţi clasa, cu 6 eşti deja la liceu.

Dacă la tragerea la sorţi a fazei finale (4 decembrie - n. red.) iei nota 8, mergi la facultate. Dacă iei 10, obţii masteratul!', a spus Blatter, răspunzând unor întrebări.

"Securitatea a fost una dintre problemele care ne-au preocupat mult înaintea turneului, dar LOC şi directorul său general, Danny Jordaan, au făcut o treabă excelentă. Mai sunt probleme din punct de vedere logistic, mă gândesc la transporturi şi cazare. (...)

Transporturile spre şi dinspre stadion n-au funcţionat întotdeauna bine, nu negăm că este vorba de o mare provocare", a continuat preşedintele Forului Fotbalistic Mondial.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.